Betaalmethoden

Betalen met iDEAL

Betalen kan bij ons direct en veilig (SSL verbinding) met iDEAL. 

Als je kiest voor iDEAL wordt je direct automatisch doorgestuurd naar het betalingsscherm van je eigen bank.

Hierna kun je via je eigen vertrouwende internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligsmethodes van je eigen bank betalen.

Na betaling ontvang je een betaalbevestiging in je mailbox.


Vooruitbetaling

Vooruitbetalen houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van PDAforU overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit je orderbevestiging.

Onze rekeninginformatie is:

 Ontvanger:

PDAforU

 Bank:

ING Bank NV

 Rekeningnummer:

33.39.786

 IBAN:

NL40 INGB 0003 3397 86

 BIC:

INGBNL2A

 

 

 

 

Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Houdt daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben, e-mailen we je direct een ontvangstbevestiging en versturen we de bestelling nog dezelfde dag.

Let op: Wanneer binnen 7 werkdagen geen betaling is ontvangen, gaan wij ervan uit dat de betaling niet meer binnen zal komen en komt de order te vervallen.


PayPal

Na het plaatsen van uw bestelling, wordt u naar de website van PayPal doorgestuurd. Daar volgt na het klikken op de button “Betalen” de bestelling.

Geaccepteerde valuta/kosten: 

Betalingen wordt uitsluitend de Euro (€) als valuta geaccepteerd. Voor het gebruik van deze betaalmethode vragen wij een bijdrage in de transactiekosten.

Verzending van de producten: 

Verzending van uw bestelling volgt, nadat wij een betalingsbevestiging hebben ontvangen en alle artikelen uit voorraad leverbaar zijn.

Let op: Om een betaling via PayPal uit te kunnen voeren, heeft u een PayPal account nodig.
U kunt zich hier aanmelden: www.paypal.nl/aanmelden.


VISA & MASTER CARD (Creditcard) via PayPal

Na het plaatsen van uw bestelling in onze webshop kiest u de gewenst creditcard en vult u uw creditcard gegevens in. Door te klikken op ''betaling''wordt uw betaling gedaan en uw bestelling in  behandeling genomen. Na een succesvolle transactie ontvangt u van ons een bevestigingsmail.

Geaccepteerde VISA & MasterCard (Creditcards)/valuta:

Creditcard van VISA & MasterCard. bij creditcard betalingen wordt uitsluiten de Euro (€) als valuta geaccepteerd.

Verzending van de producten:

Verzending van uw bestelling volgt, nadat wij een betalingsbevestiging hebben ontvangen en alle artikelen uit voorraad leverbaar zijn.