Algemeen:

Wireless muis Volkswagen Beetle. De CST Car Mouse ® voor autoliefhebbers. Nu kunt u de zorgvuldig ontworpen auto met zijn opwindend design en snelheid in uw huis of in uw kantoor met de CST Car Mouse ® etaleren. De CST Car Mouse ® is zo geavanceerd als de originele auto op de straat. Zeer nauwkeurig gemodelleerde auto, met spannende details, zoals voor- en achterlichten. Een buitengewone muis voor uw werk op de computer.

Specificaties:
Wireless mouse. Model: Volkswagen Beelte. Kleur: Blauw, Roze, Geel en Groen. Voor- en achterlichten (LED) kunnen in- en uitgeschakeld worden. Uit de serie van CST products.

Beschrijving:
Wireless muis, model Volkswagen Beetle
•    Draadloze muis 2.4Ghz met een Plug & Play 
•    Hoge resolutie 1000 dpi scannen
•    LED-koplampen en achterlichten
•    Systeemvereisten: Windows ® 7, Vista, XP, 2000, ME, Mac ® OS X

De CST Car Mouse ® voor autoliefhebbers.
Nu kunt u de zorgvuldig ontworpen auto met hun opwindend design en de snelheid in uw huis of in uw kantoor met de CST Car Mouse ®etaleren. De CTS Car Mouse ® is zo geavanceerd als de originele auto op de straat en zeer nauwkeurig gemodelleerd auto, met spannende details, zoals voor-en achterlichten. Een buitengewone muis voor uw werk op de computer.

Certificaten:
Alle CST producten zijn officieel erkend door de respectievelijke autofabrikanten.
CST producten de rechten voor de wereldwijde distributie en verkoop. CST producten beschikt over alle rechten van de geregistreerde merknaam CST Car Mouse ®. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun bijzondere eigenaars.

 

Afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd.


Officiële CTS Car Mouse Partnership van PDAforU!

Schrijf een beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

CST Car Mouse Volkswagen Beetle (Blauw)

  • € 59,95

  • Excl. BTW: € 49,55

Tags: CST Car Mouse